22 Березня 2019
Новини

Батько політв’язня Гриба про рішення російського суду: «Це смертний вирок»

Батько політв’язня Гриба про рішення російського суду: «Це смертний вирок»

Батько Павла гриба емоційно відреагував на вирок, який винесли його синові в суді держави-агресора.

«Смертним вироком» назвав батько українського політв’язня Паші Гриба, утримуваного в Росії, вердикт російського суду його синові. Ігор Гриб вважає рішення суду держави агресора, винесене 22 березня, рівнозначним найвищому покаранню. Адже його син дуже хворий і навряд чи витримає 6 років у російських казематах. Про це батько політв’язня заявив в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Я могу констатувати, що це є смертний вирок. Павлу необхідна термінова медична операція, яка дозволила би йому далі жити. Це термін – це автоматичне винесення смертного вироку», – заявив тато українського політв’язня.

Коментуючи рішення сина оголосити голодування, пан Іван сказав, що коли син перестане їсти, «це прискорить смерть». «Йому не можна голодувати, категорично не можна. І я, звісно, проти цього. Тиждень, два, три – не знаю, скільки мине, як Павло просто помре», – батько у розпачі.

Зі слів Івана Гриба, російська сторона давно поінформована про те, що його син потребує оперативного втручання, та не вживає в цьому напрямку жодних кроків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, росія, Відео
В тему