22 Березня 2019
Новини

Жінка зарізала чоловіка через ревнощі

Жінка зарізала чоловіка через ревнощі

Нетвереза жінка піддалася на сильні емоції та взялася за ніж – і справа закінчилася трагічно.

57-річна жінка під час вживання спиртних напоїв завдала своєму чоловіку чисельні ножові поранення, від яких останній помер на місці, – повідомляють у ГУ НП у Донецькій області.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Нововодяне в одному з приватних будинків виявлено труп чоловіка. Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що загиблим є 36-річний місцевий мешканець.

В ході проведення слідчо-оперативних дій поліцейські встановили, що напередодні ввечері чоловік розпивав алкогольні напої разом із своєю дружиною. На ґрунті ревнощів між подружжям сталася сварка, під час якої жінка хопила зі стола ніж і тричі вдарила ним чоловіка у груди. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці.

Знаряддя злочину вилучено та направлено на експертизу.

Наразі підслідна затримана в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання правопорушниці запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Читайте також:

«За що він це зробив?»: лучанка розповіла, як хлопець-футболіст викинув її з 9-го поверху (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, вбивство, ревнощі, кримінал
В тему