22 Березня 2019
Новини

Шматок електроопори може впасти на голову дітям рівненського дитсадка (фото)

Шматок електроопори може впасти на голову дітям рівненського дитсадка (фото)

В одному з дитсадків Рівного наражаються на небезпеку діти й не тільки.

На території садочку ДНЗ №23, який знаходиться поблизу Рівненської обласної ради, висить на електропроводі шматок електроопори, який несе загрозу не лише для дітей, а й усіх, хто проходить через територію майданчику. Про це пише Все.

Батьки діток, які відвідують цей заклад, б`ють на сполох, адже ця річ у будь-який момент через пориви вітру може впасти, обірвавши за собою електричний провід, що знаходиться прямо над дитячим майданчиком. У разі якщо вчасно цю «конструкцію» не зняти, наслідки можуть бути катастрофічними.

Наразі невідомо, чому керівництво закладу не замовило автовишку, однак журналісти отримали коментар від Рівнеобленерго.

«Електропостачання дитячого садка № 23 відбувається кабельними мережами. Попри те, що це не мережа «Рівнеобленерго» на місце виїхала оперативно-виїзна бригада, яка відреагувала на матеріал у Вашому виданні. Наші фахівці повідомили про ситуацію диспетчеру «Укртелекому», якому ймовірно і належить ця мережа», – прокоментувала прес секретар Рівнеобленерго Алла Ліхачова.

Як стало відомо у садку проходив ремонт даху і , за словами завідуючої, це трубостійка яку  демонтували підрядники, які і мали її зняти. Проте попри численні звернення цього не зробили після ремонту покрівлі. Територія огороджена мотузкою, з написами про те, що там ходити небезпечно. Наскільки це знижує ймовірність падіння, наразі невідомо.

Читайте також:

Щоденна небезпека: лучани бояться дерев-убивць (фото, відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, Фото
В тему