21 Березня 2019
Новини

Ампутація «на дому»: на Сумщині пес приніс хазяїну людську стопу

Ампутація «на дому»: на Сумщині пес приніс хазяїну людську стопу

Виявилося, частину ноги самотужки собі ампутував місцевий житель.

У Сумській області в місцеву Охтирську ЦРЛ звернувся чоловік з гангреною, який сам собі ампутував ногу. Після цього він викинув кінцівку біля мосту на вулиці Восьмого березня. Про це йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці газети «Роксолана Максі». Пізніше ногу знайшов пес і притягнув її на город до свого господаря – той відразу звернувся із заявою в поліцію.

«20 березня о 15.30 надійшло повідомлення в поліцію від місцевого жителя про те, що на його город собака притягнув стопу ноги невідомої людини», – розповіла начальник відділу комунікації ГУ НП України в Сумській області Ельвіра Біганова.

Згідно з інформацією, правоохоронці почали відпрацьовувати лікувальні установи. Як виявилося, в місцеву лікарню надійшов чоловік, частина ноги якого була відсутня, а частина трималася на сухожиллях.

За інформацією медиків, у потерпілого була запущена гангрена, а кінцівка відгнила через некроз тканин. Частина відгнилої стопи була викинута ним на вулицю. Після перевірки кримінальне провадження в поліції не відкривали, тому що немає криміналу.

Пізніше журналісти розшукали чоловіка, який сам собі відпляв ногу кохонним ножем. Каже, пиляв кінцівку самотужки, бо не має грошей на операцію. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, суми
В тему