21 Березня 2019
Новини

Міністр Омелян пообіцяв «у тандемі» з Гройсманом відремонтувати вокзальний туалет

Міністр Омелян пообіцяв «у тандемі» з Гройсманом відремонтувати вокзальний туалет

Главі Мінінфраструктури доведеться зібрати тріо «Омелян – Гройсман – Кравцов», щоби довести до пуття «сортир» на залізничному вокзалі Миколаєва.

Ще позаторік очільник Міністрества інфраструктури Володимир Омелян дав вказівку директору «Укрзалізниці» Кравцову до кінця 2018 року подовжити перон і провести ремонт вбиральні на території залізничного вокзалу в місті Миколаєві. Та це доручення міністра не виконане досі. Кошти на вокзальний туалет мають виділити цього річ, виправдовувався міністр в інтерв’ю миколаївському виданню «НикВести».

Журналіст нагадав міністру, що ще три роки тому той сам, перебуваючи з візитом у Миколаєві і побачивши жахливий стан санвузлів, назвав туалет на місцевому двірці «порталом в потойбіччя».

За словами Омеляна, проблема з виконанням його розпорядження постала, коли в 2017 році «Укрзалізницю» вивели із підпорядкування Мінінфраструктури. І нормальний формат відносин із державним перевізником був віднайдений тільки у 2019 році, і то за сприяння прем’єр-міністра Володимира Гройсмана. Тож саме в складі такого тріо «Омелян – Гройсман – Кравцов» глава міністерства пообіцяв розв’язати проблему вбиральні і перону в Миколаєві.

«Я думаю, що вже у цьому тандемі Гройсман – Кравцов – Омелян» туалет відремонтують», – завірив миколаївців глава міністерства.

Також Омелян висловив думку, що найкращим рішенням для миколаївського вокзалу стане «державно-приватне партнерство».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, миколаїв, Відео
В тему