21 Березня 2019
Новини

На Рівненщині мати знайшла убитим сина (фото)

На Рівненщині мати знайшла убитим сина (фото)

У Млинівському районіу 26-річного чоловіка убив його знайомий.

Відчувши недобре, 45-річна матір сама почала шукати сина, який вже три дні не приходив додому. Вчора, 19 березня, вона виявила його мертвим у будинку в сусідньому селі. Як встановили поліцейські, життя 26-річного жителя села П’яннє позбавив його знайомий, – повідомляють у ГУ НП у Рівненській області.

Слідчо-оперативна група встановила, що в селі Залав’я в одному із будинків, частково непридатному для проживання, частенько відпочивали компанії. Навідувався туди і 26-річний чоловік, який 16 березня разом із двома своїми знайомими розпивав алкогольні напої. Спочатку між ним та 30-річним місцевим жителем виникла сварка, а потім і бійка, під час якої численні удари руками та ногами отримав 26-річний мешканець села П’яннє. Учасники застілля розійшлися, а потерпілого залишили без допомоги.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть молодого чоловіка настала внаслідок стиснення головного мозку субдуральною гематомою, розриву селезінки. Крім того, у загиблого виявили переломи 4-9 ребер.

У результаті проведених розшукових заходів оперативники Млинівського відділення поліції розшукали причетного до злочину зловмисника, який зізнався у скоєному. Поліцейські затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом умисного тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого, у рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України 30-річному жителю села Залав’я повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Читайте також:

Ножем у груди: у Києві чоловік убив товариша (фото, відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, Фото
В тему