19 Березня 2019
Новини

Кличку за повернення на ринг готові заплатити 80 мільйонів доларів

Кличку за повернення на ринг готові заплатити 80 мільйонів доларів

Стримінгова платформа DAZN запропонувала українському боксеру Володимиру Кличку 80 млн долларів за проведення трьох професійних боїв.

Про це пише Sportarena.

Контрактом передбачено, що перший бій Кличко повинен провести проти одного з десяти найсильніших боксерів світу. Бій повинен відбутись у Німеччині. Далі боксер повинен вийти проти Ентоні Джошуа та Тайсона Ф’юрі на Уемблі. Кличко також додатково отримає відсоток з продажу медіаправ та квитків.

Відповіді від українського боксера DAZN чекає до кінця березня. У разі триумфального повернення на ринг Кличку запропонують стати послом компанії.

За повідомленням Телеграфа, повернення Кличка на ринг - найбажаніша подія 2019 року.

«Володимир Кличко (42 роки), свій останній бій провів в квітні 2017-го, покинувши ринг з рекордом - 64 перемоги (53 - нокаутом), 5 поразок. Навіщо йому повертатися? Володимир не забуває про спортзал і знаходиться у відмінній формі. Він нібито навіть послав месидж Ентоні Джошуа, в якому написав, що почувається чудово і може перемогти будь-якого нинішнього супертяжа. Крім того, реванш з Джошуа або Тайсоном Ф'юрі продасться відмінно. Ймовірність повернення за 10-бальною шкалою - три», - так пояснили свій вибір журналісти East Side Boxing.

Останнє слово за чемпіоном.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, бокс, володимир кличко, змагання, спорт
В тему