19 Березня 2019
Новини

Скупала в окропі: під Одесою мати «обварила» 11-місячного малюка (фото)

Скупала в окропі: під Одесою мати «обварила» 11-місячного малюка (фото)

У дитини 80% тіла в опіках, мама хлопчика в передінфарктному стані.

На Одещині мати з необережності мало не «зварила» 11-місячного сина. Вночі в опікове відділення Одеського обласного клінічного медичного центру доставили малюка із Білгород-Дністровської лікарні, передають «Факти».

У хлопчика опіки 80% тіла. Лише дивом медикам рай лікарні вдалося стабілізувати стан крихітного пацієнта, після чого санітарною авіацією дитину доставили в обласний центр.

«Хлопчика доставили в лікарню з 80 відсотками обпеченого тіла, – написала на своїй сторінці в Facebook відома волонтерка Катерина Ножевнікова. – Стан дитини вкрай важкий, не постраждали тільки пальчики на ногах і руках і лоб малюка. У відділенні – катма. Останню велику закупівлю медикаментів робили в кінці січня, і вже все, звичайно, витрачено. Зв’язалася з усіма постачальниками – починаємо збирати все: від марлі і бинтів до альбуміну та антибіотиків...»

Волонтерка повідомила: мати забула розбавити гарячу воду холодною і поклала сина у ванночку з окропом... У родині ще троє дітей, стан матері тепер близький до інфаркту. Ножевнікова закликає небайдужих доєднатися до порятунку хлопчика.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП, Фото
В тему