18 Березня 2019
Новини

Навіть лікарі не знають чому: Леся Нікітюк раптово захворіла

Навіть лікарі не знають чому: Леся Нікітюк раптово захворіла

Леся Нікітюк потрапила в лікарню після повернення з Єгипту, де вона відпочивала близько тижня. Лікарі поки не знають причину, по якій знаменитій телеведучій стало погано. Сама артистка вважає можливою причиною проблеми з імунітетом.

Про це вона розповіла в Instagram-stories.

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, раптово опинилася в лікарні. В Instagram зірка опублікувала фото і відео, на яких лежить у відомій приватній клініці під крапельницею.

«Не знаю, що за нісенітниця відбувається... Але знаю точно одне... Хороших людей так просто не зламати», — написала Леся Нікітюк.

Лікарі не знають, що з нею: Леся Нікітюк екстрено госпіталізована
Лікарі не знають, що з нею: Леся Нікітюк екстрено госпіталізована

Нікітюк також розповіла, що лікарі не розуміють, що з нею відбувається і чому у неї погіршилося самопочуття.

«Ребятки, з приводу того, чому я в лікарні, чому я під крапельницями... Я не знаю. Така ситуація, ніхто не знає, у мене просто погане самопочуття і, можливо, щось з імунітетом. І мене прокапають», - розповіла зірка, подякувавши фанатам за інтерес до її здоров'я.

Також прямо з лікарняного ліжка вона відповіла своєму кривднику, блогеру Олексію Дурнєву, який розкритикував її образ в мережах. За його словами, Леся Нікітюк спочатку знайшла вдалий для телебачення «образ селючки». У відповідь Леся не стала довго підбирати слів, і назвала його своїм рабом.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, леся нікітюк, лікування, хвороби
В тему