16 Березня 2019
Новини

Малюк живе у смердючому пеклі, серед недопалків, пляшок і цвілі (фото)

Малюк  живе у смердючому пеклі, серед недопалків, пляшок  і цвілі (фото)

У Дніпрі поліцейські приїхали за викликом щодо родини, яка неналежним чином виконує  батьківські обов’язки, і побачили жахливу картину.

Так, 2-річна дитина разом з батьками живе в купі сміття – повідомила у Facebook патрульна поліція Дніпропетровської області.

Про сімейну пару, яка не може належним чином виконувати батьківські обов’язки поліцейським повідомили в суботу, 16 березня.

У прес-службі патрульної поліції Дніпра повідомили, що мова йде про сім’ю, яка проживає за адресою вулиця Іси Мунаева.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські стали свідками страшної картини: в будинку знаходився маленька дитина в брудному одязі, в той час як навколо все було завалено сміттям і старими речами, а на стінах була видна цвіль.

«Інспектори оперативно прибули за вказаною адресою. Двері в житло відкрила жінка 1996 року народження, яка впустила поліцейських в будинок. У квартирі патрульні побачили жахливу картину. Маленька дитина 2-х років одягнена в брудний одяг, всюди розкидане сміття та старі брудні речі. На стінах цвіль і жахливий запах. Всюди лежали недопалки і пляшки від алкоголю», – розповіли в прес-центрі поліції.

Правоохоронці визнали такі умови життя небезпечними для дитини. На місце прибули працівники ювенальної превенції Новокодацького відділенні поліції, які повинні з’ясувати обставини цієї події.

Горе-батьків притягнуть до відповідальності.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, Фото
В тему