14 Березня 2019
Новини

Проїзний кешбек: у Львові мобільний оператор повертатиме гроші за проїзд

Проїзний кешбек: у Львові мобільний оператор повертатиме гроші за проїзд

Від сьогодні, 14 березня, і протягом місяця клієнти Vodafone у Львові отримуватимуть на свій додатковий рахунок кошти, сплачені за проїзд за допомогою SMS-повідомлення.

Це працює як для трамваїв, так і тролейбусів міста, - повідомляє прес-служба Vodafone Ukraine.

Оператор буде повертати гроші за придбання разових загальних і пільгових квитків вартістю, відповідно, 5 і 2,5 грн. Кількість поїздок при цьому не обмежується.

Після оплати проїзду в електротранспорті Львова через SMS на короткий номер 877 пасажир отримає SMS-підтвердження оплати з унікальним кодом та інформацією про тип придбаного квитка.

Акція буде діяти місяць. У оператора хочуть, щоб львів'яни перестали користуватися паперовими квитками.

Протягом місяця клієнти Vodafone також отримуватимуть від оператора ще одне повідомлення - про зарахування витрачених коштів на додатковий рахунок.

Такі бонусні кошти можна витратити на оплату пакета послуг за тарифом (тобто місячну абонплату), дзвінки по Україні і за кордон, додаткові пакети хвилин та інтернету, послуги роумінгу. Бонусними коштами можна оплатити контент-послуги.

Нагадаємо, 5 березня у Львові трійка мобільних операторів - Київстар, Vodafone, lifecell - запустила оплату проїзду за допомогою SMS.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство, львів, гроші, громадський транспорт
В тему