14 Березня 2019
Новини

Викинула в коробці з-під туфель: на Луганщині шукають породіллю-вбивцю

Викинула в коробці з-під туфель: на Луганщині шукають породіллю-вбивцю

Горе-мати умертвила новонародженого і поклала тільце до короба з-під взуття.

На Луганщині співробітники правоохоронних органів виявили тіло немовляти в коробці з-під взуття. У прес-службі поліції регіону показали фотографії моторошної знахідки.

У поліцію надійшов дзвінок, що за магазином «Веселка» на вулиці Менделєєва в місті Рубіжному на смітнику виявлено труп новонародженої дитини. Правоохоронці одразу виїхали на місце, і інформація підтвердилася.

Під час огляду місця події працівники слідчо-оперативної групи виявили поліетиленовий пакет, у який хтось вклав коробку з-під туфель. Саме в цій коробці і лежав мертвий новонароджений хлопчик.

«В цей час за наказом начальника ГУНП створена посилена слідчо-оперативна група, до складу якої входять досвідчені слідчі і оперативні працівники, проводяться невідкладні слідчо-оперативні заходи з метою встановлення всіх обставин події та матері дитини», – йдеться в повідомленні правоохоронців.

Тіло дитини направили на комплексну судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. На підставі висновку судмедексперта буде дана правова кваліфікація цій події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 117 КК України (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, діти, медицина, вбивство, Відео
В тему

Останні матеріали