12 Березня 2019
Новини

В Україні блокували діяльність міжнародного наркосиндикату

В Україні блокували діяльність міжнародного наркосиндикату

Співробітники СБ України спільно з поліцією Держави Ізраїль блокували діяльність найбільшої за останнє десятиліття міжнародної мережі Інтернет-торгівлі наркотиками.

Про це повідомила прес-служба СБУ.

Правоохоронці встановили, що у 2017 році громадянин Ізраїля в одному із соціальних месенджерів створив Інтернет-канал для збуту оптових партій наркотичних засобів та психотропних речовин. За кілька років нелегальний бізнес розширився і такі «торговельні майданчики» почали функціонувати в інших соціальних мережах.

За даними ізраїльської поліції, географія злочинної діяльності наркоторгівців розповсюджувалася на країни Південної та Північної Америки, Європейського Союзу, Близького Сходу, Азії та Африки.

У синдикат входило понад тринадцять тисяч осіб, у тому числі контрабандисти, дилери, адміністратори груп у соцмережах.

12 березня на підставі клопотання про міжнародну допомогу українські правоохоронці затримали главу наркокартеля в Києві, куди він прибув для налагодження «бізнес-зв`язків» з представниками місцевих кримінальних кіл.

Наразі іноземця передано працівникам Національної поліції України для організації його екстрадиції до країни походження.

Читайте також:

«Cвого сина подумки я уже поховала».


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, наркотики, наркоторговці, сбу, ізраїль
В тему