12 Березня 2019
Новини

У Києві собачниця натрапила на пакет з немовлям (фото)

У Києві собачниця натрапила на пакет з немовлям (фото)

Поліція встановлює обставини смерті новонародженої дитини, яку виявили у столичному парку.

На страшну знахідку натрапила жінка, яка вигулювала собаку. Правоохоронці встановлюють обставини події та шукають породіллю, повідомляє Відділ комунікації поліції м. Києва.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у поліетиленовому пакеті перебуває замотана у ганчірку мертва новонароджена дівчинка. За попередніми висновками судово-медичного експерта, смерть дитини настала близько чотирьох діб тому.

Поліція проводить відпрацювання території парку, встановлюючи можливих свідків та очевидців події, а відтак – і породіллю. Остаточна причина смерті дитини буде відома після проведення судмедекспертизи.

Це повідомлення зареєстроване у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Дарницького управління поліції, розпочато кримінальне провадження за статтею 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються по допомогу до громадян: у розкритті цього правопорушення допоможе інформація про жінок, які були на 8 – 9 місяці вагітності; вагітних, які говорили про те, що дитина не бажана; жінок на останніх строках вагітності, які кілька днів не виходять із будинку на вулицю.


Тих, хто маєте такі відомості, припущення чи підозри щодо особи жінки, яка може бути причетною до події, просять повідомити на спецлінію 102. Анонімність гарантують.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Фото
В тему