12 Березня 2019
Новини

Не втікає, а йде назустріч: розвінчали ще один фейк про Порошенка

Не втікає, а йде назустріч: розвінчали ще один фейк про Порошенка

Мережею шириться фейк про те, що Петро Порошенко, перебуваючи 11 жовтня у Житомирі, втікав з мітингу. 

Президент насправді йде назустріч виборцям, які стоять по інший бік дороги, - про це на своїй сторінці в Facebook написав фотограф Леонід Шевчук.

Зокрема, він стверджує, що є автором фотографій з президентом.

«Всім зрадофілам присвячується. Я - автор фото з Президентом, який ЙДЕ ДО ЛЮДЕЙ! Не тікає, не йде, а йде в юрбу тисяч людей, в тому числі і натовп з опонентами. Ці фото, зроблені ДО мітингу, коли Порошенко тільки виходить до людей», - написав Шевчук.

Також фотограф виклав на своїй сторінці справжні фото з мітингу.

«Всі фото без будь-якої корекції», - написав він.

Ми вже писали про те, що активісти партії «Національний корпус» анонсували проведення нових акцій протесту з вимогами до президента Петра Порошенка щодо покарання причетних до розкрадання в оборонному секторі.

Саме тому вони влаштували акцію протесту проти злочинів в оборонці та притягнення винних до відповідальності. Вони намагалися підійти до трибуни, де виступав Президент, однак їм не дозволив загін міліції.

Тому плакати із закликами та гучні вигуки - єдине, чим супроводжувалася акція протесту. Однак фото, коли Порошенко покидає трибуну і йде назустріч народу, який стояв по іншу сторону, багатьом нагадало втечу. Особливо якщо на фото не показати людей з народу. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, мітинги, петро порошенко, житомир, фейкові новини
В тему