11 Березня 2019
Новини

«Довбо*оби!»: в учебці «Десна» комбат з матюками громив казарму резервістів (відео 16+)

«Довбо*оби!»: в учебці «Десна» комбат з матюками громив казарму резервістів (відео 16+)

В навчальному центрі «Десна», що в Чернігівській області, командир батальйону принижував резервістів, навіть старших за віком.

У Мережі з’явився відеозапис, як у навчальному центрі «Десна» командир батальйону влаштував погром у казармі, в якій розміщуються резервісти. Відео було завантажено 5 березня і підписане так: «ЗСУ «ДЕСНА», поводження з резервами комбата Зеленіна В.», передає Іnforesist.org.

На ньому видно розкидані по всій казармі особисті речі. Голос за кадром каже, що до цього комбат кидався автоматом. Також військові, які знімали відео, назвали резервістів «додіками».

Далі в кадрі з’являється військовий, судячи з усього, командир батальйону, він продовжив громити казарму і копати особисті речі з криками і добірною лайкою.

«Що там не зрозуміло, бл*ть. Я сказав проходьте, покладіть нах*й ті чашки! Я, с*ка, для кого їх викидаю нах*й? С*ка, довбо*б, бл*дь! Я, с*ка, таких довбо*бів ще не бачив, нах*й. У*бали всі на цю сторону, нах*й. С*ка, бити вас не можна нах*й, у*біще. Мене, с*ка, з гівном змішують через вас. Я, с*ка, сказав стояти нах*й, значить, стояти. Нех*й там шастати, бл*дь!» – кричить він.

У назві відео не вказане ім’я командира, а тільки прізвище. Але на сайті декларацій є один командир, який підходить під ці ініціали – це Зеленін Віктор, він із в/ч В0946 «Десна». У декларації за 2016 рік його посада вказана як командир батареї. Можливо, на відео влаштовує погром саме він. Його фото вдалося знайти в Facebook.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, скандал, резервісти, збройні сили україни, Відео
В тему