11 Березня 2019
Новини

Неадекватний пасажир мало не відірвав вухо стюарду «Інтерсіті»

Неадекватний пасажир мало не відірвав вухо стюарду «Інтерсіті»

Прикрий випадок у швидкісному міжміському потязі стався напередодні.

В неділю, 10 березня, неординарний інцидент стався у швидкісному міжміському потязі «Інтерсіті», який сполучає столицю з Одесою. Один із пасажирів поводився агресивно і затіяв бійку зі стюардом потяга. В підсумку співробітник залізниці мало не позбувся вуха.

Про цей випадок сповістив у своєму Facebook заступник начальника департаменту пасажирських перевезень «Укрзалізниці» Олександр Красноштан.

Зі слів Красноштана, працівник залізничного транспорту отримав серйозне ушкодження вушної раковини. Причиною такої події чиновник вважає те, що в українських потягах відсутній супровід поліції.

«Вчора знову стався прикрий випадок: неадекватний пасажир розпочав бійку у поїзді ІНТЕРСІТІ #763 Київ – Одеса зі стюардом. У результаті стюарду завдано тілесних ушкоджень – пошкоджено частину вушної раковини. 
В результаті молодий співробітник отримав пошкодження обличчя. Його госпіталізовано.
Поліція спрацювала чітко – по станції Козятин зловмисника затримано. Ми будемо робити все необхідне для того, щоб негідник був покараний згідно із законом. 
АЛЕ: проаналізуємо, чому це сталось? А сталося це тому, що у поїздах відсутній супровід поліції. Відповідно, зловмисники відчувають свою безкарність і творять що заманеться. 
В цей же час ми отримуємо на наші запити з МВС лише відписки. Натомість Нацполіція пропонує купити у них послуги охорони. Але: на сьогодні не потрібно нічого і нікого охороняти – необхідно забезпечити громадський порядок у пасажирських поїздах, які за визначенням є публічним місцем.  
ТОМУ для запобігання таким ситуаціям необхідно терміново забезпечити забезпечення громадського порядку в пасажирських поїздах силами Національної поліції/національної гвардії», – йдеться в повідомленні Олександра Красноштана.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, укрзалізниця, вуха
В тему