9 Березня 2019
Новини

В Україну не пропустили 10-мільйонний Lamborghini Urus, що перебуває в розшуку (фото)

В Україну не пропустили 10-мільйонний Lamborghini Urus, що перебуває в розшуку (фото)

За повідомленням прикордонної служби Польщі, через польсько-український кордон намагалися провезти розкішний  Lamborghini Urus.

Під час перевірки польські правоохоронці з'ясували, що Lamborghini Urus 2019 року випуску, вартістю 1,4 млн злотих, що становить 9,6 млн грн, знаходиться у розшуку в Швейцарії.

Ввезти люксовий автомобіль на територію України намагалися через прикордонне село Дорогуськ Люблінського воєводства Польщі. На околицях цього села розташований автомобільний і залізничний переходи Ягодин - Дорогуськ.

Під час перевірки польські правоохоронці з'ясували, що Lamborghini знаходиться у розшуку в Швейцарії. Елітний спорт-кар арештували, а його водія, 37-річного громадянина України, допитали в якості свідка.

Поляки відзначають, поки що це найдорожчий автомобіль в угоні, який їм вдалося повернути законному власнику.

Lamborghini Urus - перший кросовер від італійського виробника автомобілів Lamborghini, представлений у грудні 2017 року.

Автомобіль оснащується чотирилітровим бітурбованим двигуном V8 потужністю 650 кінських сил і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. До 100 км/год Lamborghini Urus розганяється за 3,6 секунди і розвиває 305 кілометрів на годину, що робить його найшвидшим серійним кросовером у світі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, Світ, Фото
В тему