7 Березня 2019
Новини

Догхантер: у Кривому Розі чоловік нахромив пса на вила і кинув у багаття (фото, відео)

Догхантер: у Кривому Розі чоловік нахромив пса на вила і кинув у багаття (фото, відео)

Кажуть, що живодер, який мало не спалив тварину живцем, працює поліцейським.

У Кривому Розі, що на Дніпропетровщині, 39-літній місцевий житель, який працює поліцейським, знущався над собакою – насадив на вила і кинув у багаття. Резонансний випадок жорстокого поводження з безпритульним псом стався минулої суботи в Довгинцівському районі міста, повідомляє видання «Рудана».

За даними ресурсу, посеред білого дня чоловік насадив на вила собаку та намагався спалити його живцем. Тварина вижила завдяки спостережливим сусідам, які стали вимушеними свідками розправи над нею.

«Ми були в шоці від того, що побачили. Ця людина – мій сусід, ми перед цим бачилися, віталися. І він бере собаку, на очах насаджує на вила й кидає в багаття. Мені бракує слів. Це неадекватна людина, крім того, ще і працівник поліції. Не розумію, як там працюють такі люди», – коментує свідок події Микола Ковальчук.

За словами свідка, бідолашна тварина самотужки на передніх лапах відповзла від вогнища, далі пересуватися вже не змогла. Разом із сином, Микола відвіз собаку до ветлікарні. Там у пораненої тварини виявили дві колоті рани, обробили їх та зробила рентген.

Зі слів сусідів догхантера, пес не був агресивним. Уже кілька років Капловухий, так прозвали чотирилапого місцеві, жив поблизу гаражного кооперативу разом з іншими дворнягами й нікого не чіпав. Після побаченого, Микола викликав поліцію. Чоловік, що знущався над собакою, колег-правоохоронців чекати не став.

Нині правоохоронці встановлюють всі деталі події. Щодо чоловіка можуть порушити кримінальне провадження за статтею «Жорстоке поводження з тваринами».

Обережно, відео 18 +.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, знущання над тваринами, дніпро, Відео
В тему