6 Березня 2019
Новини

Екс-ватажок ДНР «переметнувся» в Україну

Екс-ватажок ДНР «переметнувся» в Україну

В Україну втік колишній «глава ЦВК ДНР» Роман Лягін, один із організаторів псевдореферендуму на Донбасі 11 травня 2014 року.

Про це повідомила народна депутатка Наталія Веселова у Facebook. За її словами, Лягін швидко розчарувався в ідеалах псевдореспубліки і почав критикувати ватажків ДНР, за що потрапив «на підвал».

«Світлана Дрюк не лише цінний свідок, а й в певному сенсі агент українських спецслужб. Вона отримала для нашої країни цінні документи, що доводять безпосередню участь російських кадрових військових у війні на території України і розкривають плани подальшої агресії. Таким же цінним свідком є Роман Лягін», — повідомила вона.

«Отримавши свободу, він побіг в РФ. Там його чекала тюрма. У нього залишився один шлях: Україна, де він пройшов по програмі СБУ «На тебе чекають вдома», і став цінним свідком. Для України дуже важливо мати якомога більше таких свідків. Ними могли б стати і Захарченко з Плотницьким, якби не були б такими впевненими у своїх російських кураторах», – підсумувала Веселова.

Читайте також:

Колишній регіонал потрапив «на підвал» до бойовиків

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, донбас, війна на сході україни
В тему

Останні матеріали