5 Березня 2019
Новини

Журналісти: застрелений у Києві бізнесмен – головний свідок у справі «діамантових прокурорів» (фото 21+)

Журналісти: застрелений у Києві бізнесмен – головний свідок у справі «діамантових прокурорів» (фото 21+)

Чоловік, якого сьогодні вранці застрелили у столиці, є ймовірним «попереднім власником» діамантів, вилучених у прокурора Корнійця.

Застреленим у Дніпровському районі Києві, на вулиці Флоренції, 9, виявився Сергій Кисельов, 1960 р. н. Про це ТСН стало відомо з власних джерел.

Ім’я бізнесмена Кисельова фігурувало у ЗМІ 2015 року – в розпал скандалу з «діамантовими прокурорами». На початку липня того року СБУ провела обшук у Головному слідчому управлінні Генеральної Прокуратури – у результаті були затримані перший заступник начальника ГСУ ГПУ Володимир Шапакін та зампрокурора Київської області Олександр Корнієць. За даними слідства, вони вступили в корупційну змову та отримали хабар у розмірі 3 млн 150 тис. грн. У ході обшуків у них було виявлено понад 500 тис. дол. готівкою, автомат Калашникова і холодну зброю, багато ювелірних виробів і 65 діамантів, після чого скандальних прокурорів стали називати «діамантовими».

А вже 23 жовтня 2015 року відкрили кримінальне провадження щодо ймовірного привласнення діамантів – заявник, засновник ювелірної фірми ТОВ «ЮВК-Агат» Сергій Кисельов стверджував, що упізнав у діамантах прокурорів свої. Нібито їх вилучили в нього на початку серпня 2010-го під час обшуків. Як писали ЗМІ, Кисельова нібито звинувачували у виготовленні та збуті підроблених камінців, сам він стверджував, що це наклеп і на нього тиснуть через незгоду «ділитись».

Чи пов'язане вбивство бізнесмена зі справою прокурорів, невідомо.

Читайте також: У Києві «гучна мокруха»:  убивця в одязі «копа» розстріляв чоловіка в Mercedes (фото)

Як відомо, вбивство сталося сьогодні, 5 березня, близько 11-ї ранку. Чоловік нібито у поліцейській формі вистрелив у водія Mersedes. Свідки кажуть, що між чоловіками перед тим стався конфлікт, після чого той, що у формі, дістав зброю.

Відео з місця рнезонансного вбивства від «Інформатор Київ».

Фото з місця злочину видання «Київ Оперативний», чий представник одним із перших опинився на місці події.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, прокурори, вбивство
В тему