5 Березня 2019
Новини

Лесь Подерев’янський склав своє враження про Maruv: «Ця дура…»

Лесь Подерев’янський склав своє враження про Maruv: «Ця дура…»

Відомий український художник і драматург сказав, що думає про нереалізовану претендентку на представлення України на цьогорічному «Євробаченні».

Знаменитий український художник і драматург Лесь Подерв’янський висловився про скандал навколо Нацвідбору на «Євробачення-2019» і перемогу Maruv, а також щодо необхідності участі України в міжнародному пісенному конкурсі. Своєю думкою він поділився під час інтерв’ю в програмі «Realpolitik з Олександром Хоруженко», передає Inforesist.

Письменник переконаний, що країні брати участь у змаганні немає конечної потреби, адже це фактично нічого українцям не дає, і назвав прагнення поїхати на конкурс «ознакою провінційності».

«Я вважаю, що із цього зробили величезну мильну бульбашку і хайп. Яка різниця, поїдемо ми чи не поїдемо? Що нам ще там треба? Це ознака нашої провінційності, що ми робимо хайп з тих тем», – зазначив він.

Що стосується скандалу навколо учасників Нацвідбору, які недавно відвідували Росію з концертами, і переможниці Maruv, то Подерв’янський переконаний – те, що співачка не їде в Ізраїль, це навіть добре, адже вона могла поставити країну в незручне становище своїми висловлюваннями.

«Але якщо для України дуже важливо поїхати на« Євробачення », то треба розуміти, що ті, хто займається цією попсою – люди легковажні. Їм абсолютно пофіг ця Україна. Вони так і кажуть: «Нам потрібні гроші, а політикою ми не займаємося». Ніби в їхній країні немає війни і все ок. Треба розуміти, що іншими вони не будуть. З іншого боку, якщо ця дура поїде туди, до неї підійде Скабєєва (російська журналістка-пропагандистка. – Прим. Ред.), вона щось бовкне, то нащо це треба Україні?» – поставив риторичне запитання письменник.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, лесь подерв'янський, Відео
В тему