5 Березня 2019
Новини

Forbes оприлюднив ім’я найбагатшої людини світу

Forbes оприлюднив ім’я найбагатшої людини світу

За версією журналу Forbes, засновник американської компанії Amazon Джефф Безос другий рік поспіль очолює рейтинг найбагатших людей планети.

Про це 4 березня повідомили на офіційному сайті видання. Водночас публікація повного списку запланована на 5 березня, – пише ТСН.

Як зазначається, за минулі 20 років звання найбагатшої людини світу отримували лише четверо осіб. Засновник інвестиційного холдингу Berkshire Hathaway Inc. Уоррен Баффет посідав перший рядок рейтингу Forbes одного разу, мексиканський бізнесмен Карлос Слім був найбагатшою людиною в світі від 2010 до 2013-го, засновнику компанії Microsoft Біллу Гейтсу вдалося очолити рейтинг 12 разів в період від 2001 до 2017 рік.

У 2018 році журнал оцінив статки Безоса в $112 млрд, що дозволило йому випередити Гейтса з його $90 млрд.

Разом з цим, головна інтрига полягає у тому, чи зможе Безос утриматись на цій позиції наступного року. Він після 25 років шлюбу зараз розлучається і може втратити половину своїх статків. Це зробить його дружину Маккензі найбагатшою жінкою планети. Проте поки що суд не виніс офіційного рішення у цій справі.

Раніше Джефф Безос поділився своїми грандіозними планами на майбутнє – їх він пов'язує зі своєю аерокосмічною компанією Blue Origin. Також мільярдер розкритикував мрії Ілона Маска про заселення Марса та поділився своїми, не менш масштабними – про цивілізацію, в якій зможе з'явитись «Цекерберг від космосу» та «тисячі Моцартів та тисячі Ейнштейнів».

Читайте також:

Лузери і лідери: Forbes назвав акторів, які творять історію кіно

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, гроші, гроші
В тему