4 Березня 2019
Новини

Білорусь зробила крок назустріч головному ворогу Москви

Білорусь зробила крок назустріч головному ворогу Москви

Задля сприяння нормалізації відносин між Мінськом і Вашингтоном влада Білорусі скасувала обмеження на чисельність американського дипломатичного корпусу в столиці республіки, яке діяло останні 10 років.

Про це  повідомляє прес-служба міністерства закордонних справ Білорусі.

Глава зовнішньополітичного відомства Володимир Макей оголосив цю інформацію на зустрічі з американською делегацією на чолі із заступником помічника Державного секретаря США Джорджем Кентом.

«Під час зустрічі білоруська сторона офіційно проінформувала американську сторону про скасування обмежень на кількість працівників Посольства США в Мінську, які діяли з 2008 року, і висловила надію на те, що цей крок сприятиме подальшій нормалізації відносин між Білоруссю і Сполученими Штатами», – йдеться в опублікованому комюніке.

Нагадаємо, що в січні Макей підтвердив, що між Білоруссю і США йдуть переговори про поліпшення відносин, які нині є досить напруженими.

Крім того, президент Білорусі Олександр Лукашенко обіцяв, що в разі нормалізації відносин між двома державами його країна може стати найближчим союзником США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 800 разів більше: Білорусь вугілля бойовиків продає Україні

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Світ, білорусь, сша, політика
В тему