4 Березня 2019
Новини

Собачий «нянь» постить яскраві фото з прогулянок одразу із 15 підопічними

Собачий «нянь» постить яскраві фото з прогулянок одразу із 15 підопічними

Хлопець, який вигулює по 15 собак заразом, робить неймовірні фото своїх підопічних.

Будь-який власник собаки знає, що утримувати кудлатого улюбленця не так просто, як здається на перший погляд. Особливо всім собачникам, напевно, знайоме щемливе відчуття туги, коли треба йти на роботу, а тебе проводжають найсумніші очі на світі. Важко залишати пса на цілий день вдома, і ще важче змушувати себе виходити з ним гуляти в погану погоду ввечері, пише Big Picture.

Щоб врятувати від таких мук власників песиків, в американському окрузі Саратога, штат Нью-Йорк, з’явилася служба з вигулу собак Saratoga Dog Walkers. Власник і головний працівник Тім Пінк майже кожен день викладає в Instagram наймиліші фотографії з прогулянок, де він примудряється вигулювати одночасно до 15 чотирилапих.

Собаки гуляють разом як зграя щодень і таким чином отримують важливі навички соціалізації, фізичне навантаження, а головне – задоволення. Тварини розвивають почуття колективу або зграї, що для них також важливо.

Напевно, це неймовірно складно справлятися відразу з 10 – 15 великими псами, які можуть побитися або поводитися погано, але, схоже, у Тіма все під контролем.

Він прекрасно з ними ладнає – вони слухняно сидять і чекають, коли він зробить чергове фото, дружно йдуть на прогулянку.

Програма із вигулу собак почалася в 2011 році і відтоді стала популярною серед місцевих жителів, які вже й не дивуються, побачивши хлопця з 15 собаками на повідку.

Тім не тільки вигулює собак, але і допомагає їм, якщо у них поведінкові проблеми. Крім диплома з фінансів і маркетингу, він навчався в коледжі поведінки тварин.

Програма вигулу собак заснована на природному інстинкті псів жити в зграї. Чому, ясна річ, сучасні домашні собаки слідувати не можуть, живучи в будинку або квартирі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, собаки, сша, Курйози
В тему