4 Березня 2019
Новини

У Харкові 7-річний хлопчик тиждень конав після удару батька

У Харкові 7-річний хлопчик тиждень конав після удару батька

Дітовбивця вже мав судимість за заподіяння тяжких тілесних старшій доньці. 

Шевченківський районний суд області обрав для 34-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві дитини (пункт 2 частини 2 статті 115 КК України), запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, передає «Інформатор».

За словами керівника Ізюмської місцевої прокуратури Станіслава Гальченко, 7-річний хлопчик помер 1 березня. Сім'я загиблого першокласника перебувала на обліку в службі у справах сім’ї та молоді Шевченківської РДА. Батько раніше був судимий за завдання тяжких тілесних ушкоджень старшій дочці (частина 1 статті 121 КК України).

За даними слідства, 24 лютого чоловік під час виховної бесіди з дітьми, які нібито погано поводилися, схопив сина за одяг і з силою відштовхнув. Хлопчик вдарився потилицею об залізну стійку двох’ярусного ліжка, яке стояло позаду нього. Після цього хлопчик почав погано ходити, його нудило, він постійно лежав і скаржився на головний біль. Протягом п’яти днів підозрюваний забороняв дружині викликати швидку. Медики приїхали на виклик, коли врятувати дитину вже було неможливо.

Наразі досудове розслідування триває. Максимальна санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП, харків, вбивство, діти
В тему