4 Березня 2019
Новини

У Харкові покинутий бойфренд зарізав 14-річну дівчину

У Харкові покинутий бойфренд зарізав 14-річну дівчину

16-літній юнак завдав колишній коханій 10 ножових поранень. Зловмисника затримали, йому загрожує довічне позбавлення волі.

У Харкові підліток по-звірячому вбив колишню дівчину через ревнощі, передає «Кореспондент» із посиланням на поліцію регіону.

Згідно з повідомленням, інцидент стався ввечері у суботу, 2 березня. Закривавлене тіло 14-річної дівчини знайшли перехожі на вулиці Набережній. За словами правоохоронців, їй завдали близько 10 ударів лезом ножа у різні частини тіла.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів виявилося, що до смерті дівчини причетний її 16-річний екс-бойфренд. Попередньо, між ним і загиблою виник конфлікт під час зустрічі через її нові стосунки. Зрозумівши, що накоїв, хлопець узяв телефон дівчини і втік до друга.

Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за пунктами 4 і 6 частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання відповідно до санкції статті передбачає довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП, харків, вбивство
В тему

Останні матеріали