4 Березня 2019
Новини

Через зовнішність з літака вигнали мати з немовлям

Через зовнішність з літака вигнали мати з немовлям

Із рейсу American Airlines через зовнішній вигляд, а точніше висипку на обличчі, вигнали мати з однорічним сином.

Про це повідомляє Daily Mail.

Американка Джордан Флейк повинна була летіти з однорічним сином Джексоном з Ель-Пасо в Даллас, щоб зустрітися з чоловіком Крісом Флейк.

Після посадки в літак бортпровідник підійшов до Флейк і попросив розповісти про висип на її обличчі і на обличчі сина.

Потім він зажадав показати дозвіл від лікаря на переліт. Тоді дівчина пояснила, що вони з Джексоном страждають від рідкісного генетичного захворювання «іхтіоз», що характеризується сухістю і лущенням шкіри.

Після цього бортпровідник пішов, щоб прочитати опис захворювання в інтернеті, а повернувшись, попросив Флейк з сином залишити літак. За словами жінки, коли вона виходила з лайнера, інша стюардеса відпустила на її адресу грубу репліку.

«Ще ніколи в житті мене так не принижували. Я відправила їм листа і чекаю на відповідь. Почніть вже слухати людей! Я не повинна була виправдовуватися за себе», – обурилася жінка.

Ситуацію також прокоментував батько Флейк. «Моя дочка – мила дівчина, дружина військового і чудова мати. Вона народилася з цим захворюванням і не заслуговує такого ставлення», – заявив Террі Лі Сміт.

Представники American Airlines вибачилися перед Флейк і її сином і пообіцяли провести розслідування того, що сталося.

У травні 2018 бортпровідниці авіакомпанії Air Canada не пустили темношкіру жінку на борт літака через висипки на її обличчі. За кілька днів до перельоту лікар діагностував у Жанни Леман оперізуючий лишай і підтвердив, що це не заразно. Проте стюардеси не захотіли пропустити пасажирку в літак, вважаючи хворобу небезпечною для здоров'я інших пасажирів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, захворювання, генетика, транспорт, Курйози
В тему