4 Березня 2019
Новини

Син поліцейського в'їхав у велосипедистів: є загиблі

Син поліцейського в'їхав у велосипедистів: є загиблі

В суботу ввечері у районі Нового Орлеану автомобіль на великій швидкості в’їхав у групу велосипедистів.

За повідомленням поліції, двоє осіб померли на місці, 7 – в лікарні, троє з них у критичному стані, - повідомляє New York Post.

Як розповів суперінтендант поліції Шон Фергюсон,  водій, обминаючи інше авто, не впорався з керуванням і вчинив наїзд на людей.

Зловмисника затримали на місці. Ним виявився син місцевого поліцейського, який так бурно відсвяткував свій 32 рік народження.

За свідченням свідків події, водій авто Тошонті Тоні, після наїзду, вийшов з авто і знепритомнів. Однак перед тим він повідомив, де працює його батько і неодноразово повторював: «Покличте мого батька». За словами очевидців, він поводився неадекватно: зривав із себе сорочку, знімав штани.

Свідки стверджують, що він перебував  у стані сильного алкогольного сп’яніння. Однак останній відмовився від алкотестера і  під наглядом поліцейських здав кров на аналіз. Департамент поліції поки відмовляється коментувати стан винуватця трагедії.

Представник EMS Джонатан Фуркад розповів, що внаслідок наїзду загинули чоловік і жінка, яким було близько 30 років.

Адвокат потерпілих повідомив, що загиблі молоді люди: 31-річний Девід Хайнс та 30-річна Шарі Уельс.

Як стало нещодавно відомо, Девід  Хайнс лише на декілька днів поїхав у Новий Орлеан по справах і став жертвою трагедії. За словами його дружини Джорі, вони лише нещодавно одружилися.

Зловмисник раніше не мав судимості. За нього виставили заставу у розмірі 510 тисяч доларів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, велосипедисти, трагедія, сша
В тему