4 Березня 2019
Новини

Свідок для Гааги: легенда «ополчєнія ЛНР» «Вєтєрок» перебігла на бік України

Свідок для Гааги: легенда «ополчєнія ЛНР» «Вєтєрок» перебігла на бік України

На бік ЗСУ перейшла героїня пропагандистського фільму бойовиків і заодно прихопила важливі документи, повідомив український військовий журналіст.

Одна з терористок «ДНР» Світлана Дрюк, яка стала героїнею пропагандистського фільму, перейшла на бік України. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у своєму Facebook, передають «Факти».

«Україна отримала прекрасного свідка для Гааги. Її називали символом Новоросії! Кремль не пошкодував грошей, щоб зняти про неї перший повнометражний ЛНРівський блокбастер – «Ополченочка». Окупанти наполегливо анонсують прем’єру «Ополченочки» в день перемоги 9 травня. А тут така підстава», – написав він.

За інформацією Цаплієнка, головна героїня «лугандонського кіно» втекла з окупованої території, попри високу посаду в терористичній організації, авто, гроші і почесті. Жінка вирішила перейти на бік України. Також терористка вивезла з окупованої території докази, що підтверджують злочини російських військових і їхні наміри подальшого вторгнення на українську територію.

Повідомляється, що Світлана погодилася перейти на бік України і свідчити проти Росії в Гаазі лише в тому разі, якщо українським спецслужби переправлять її дітей з окупованої території на підконтрольну Україні. Після успішно проведеної спецоперації Дмитро і Наталя Дрюки опинилися на території України. Колишня терористка розповіла подробиці плану перекидання в Україну тисяч російських солдатів. За її словами, план буде виконаний протягом чотирьох годин після отримання команди з Кремля. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали