3 Березня 2019
Новини

Олег Винник не зміг зібрати величезну суму для хабарю, аби поїхати на «Євробачення»

Олег Винник не зміг зібрати величезну суму для хабарю, аби поїхати на «Євробачення»

Український співак Олег Винник зізнався, що не зміг поїхати на  «Євробачення», адже організатори конкурсу зажадали величезний хабар.

Сенсаційне зізнання Винник зробив Катерині Осадчій в програмі «Світське життя» - пише politeka.

Олег Винник зізнався, що планував представити Україну на «Євробачення» в Німеччині, яке пройшло в 2011 році. Для цього він навіть підготував німецько-українську пісню.

Однак ще в Україні йому поставили нечувану ціну: «600 тисяч чи то доларів, то чи євро». Співак заявив, що тоді не зміг собі дозволити таку розкіш. «Для мене це, звичайно, були космічні гроші, і я не погодився на цю справу», – розповів Олег.

Незабаром після цього Олег Винник поговорив зі своїм колегою з Норвегії, який виступав за свою країну на «Євробаченні» близько 20 років тому. Співакові стало цікаво, у скільки норвежцю обійшлося участь в музичному конкурсі. Виконавець відповів українцеві: «Для мене це було так дорого. Я купив костюм за 450 доларів».

Артист зазначив, що сьогодні ситуація дещо інша. За його словами, поїздка на «Євробачення» від України впала в ціні. Так конкурсант повинен заплатити близько 150 тисяч доларів. Як зазначив Олег Винник, тепер він може оплатити таку суму і представити свою батьківщину на міжнародному конкурсі.

Раніше артист розкрив в інтерв’ю інший секрет. Виявилося, Олег Винник може похвалитися хорошими кулінарними здібностями.

 «Я можу приготувати все, крім випічки. Можу в ресторані спробувати якусь страву і приготувати вдома не гірше, а може і краще! Якщо гості приходять – дивую їх стравами тайської і кантонскої кухні, або українським борщем! », – заявив співак журналістам.

Завдяки своєму кухарському таланту виконавець навіть потрапив в комічну ситуацію. Одного разу він зварив в гостях у німецьких друзів каструлю борщу, який отримав масу компліментів. А через півроку господарі почастували його тим же блюдом. Вони зізналися, що кілька місяців зберігали борщ від Олега Винника.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, олег винник, євробачення
В тему