1 Березня 2019
Новини

Росіянин підняв над будинком у Тверській області український прапор (фото)

Росіянин підняв над будинком у Тверській області український прапор (фото)

Зробив це громадянин РФ на підтримку українського політв’язня Олега Сенцова.

Росіянин Володимир Єгоров підняв у дворі свого будинку український прапор. Про це свідчить фотографія, яку він розмістив в Facebook, коментуючи пост адвоката Дмитра Дінзе, передає кримське видання QHA media.

Дмитро Дінзе написав у своєму пості про те, що адвокат Ольга Дінзе другий день не може потрапити в колонію «Білий ведмідь» до свого підзахисного Олега Сенцова.

Пізніше стало відомо, що адвокат таки відвідала в колонії в Лабитнангі українського в’язня Кремля. «На мій погляд, він досить сильно поправився. Як він пояснив, зараз він добре харчується і займається спортом. Час він приділяє собі і творчості. Він постійно в роботі, як він пояснює, вони півдня ходять строєм, півдня займаються спортом і творчістю. Будь-яких нарікань з боку адміністрації щодо нього не надходить. Він, відповідно, не скаржиться», – розповіла Дінзе.

Нагадаємо, український режисер, політв’язень Олег Сенцов відбуває 20-річний термін у російській колонії строгого режиму міста Лабитнангі Ямало-Ненецького автономного округу Росії за звинуваченням у тероризмі. Він став першим в історії українцем – лауреатом премії Європарламенту «За свободу думки» імені Сахарова. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему