1 Березня 2019
Новини

Вибори президента: Садовий «знявся» з перегонів на користь Гриценка

Вибори президента: Садовий «знявся» з перегонів на користь Гриценка

Мер Львова і кандидат у президенти Андрій Садовий заявив, що знімає свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка.

Про це Садовий сказав 1 березня на прес-конференції у Києві, – повідоляє Телеканал новини «24».

Він додав що вже наступного тижня зустрінеться з Гриценком, обговорить з ним умови їхньої політичної співпраці та підпише публічну угоду.

«Це не є безумовна підтримка. Ми на початку наступного тижня підпишемо публічну угоду. І в тій угоді будуть дуже важливі принципи. Принципи щодо оборони і безпеки нашої держави, щодо боротьби з корупцією, окупованих територій, чистоти кадрової політики. Я думаю, це важливо для нас всіх», – зауважив він.

Лідер «Самопомочі» додав, що наразі немає жодної домовленості ні з Анатолієм Гриценко, ні з іншими кандидатами. Це вчинок – крок до перемоги, яка потрібна Україні.

Мер Львова наголошував, що йдучи на вибори, чудово розумів «бажання українців мати єдиного кандидата, який буде здатний перемогти всіх цих ставлеників олігархів і мародерів при владі». На переконання Садового, єдиний кандидат від демократичних, антикорупційних сил має всі шанси перемогти на виборах Президента.

Вирішальними для його рішення стали результати соціологічних опитувань серед українців за трьома основними показниками – рейтинг, динаміка та рівень довіри в суспільстві.

Читайте також:

«Політичні танці»: Садовий може «знятися» на користь іншого кандидата у президенти

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, вибори 2019, андрій садовий, анатолій гриценко
В тему