1 Березня 2019
Новини

Під Одесою дитина допомога затримати грабіжника

Під Одесою дитина допомога затримати грабіжника

Зловмисник проник в автомобіль, де сиділа дитина, і викрав сумку з цінностями на більше ніж мільйон гривень.

У передмісті Одеси зухвалий грабіжник потрапив до автомобіля на парковці біля гіпермаркету. Не звертаючи уваги на дитину, яка в салоні машини чекала батьків. Здобиччю злочинця стали гроші і прикраси на суму в більше ніж мільйон гривень, – пише Сьогодні.

Інцидент стався, коли чоловік з дружиною робили покупки, а їхній 10-річний син був в автомобілі. Скориставшись відсутністю дорослих, чоловік потрапив до машини і на очах у хлопчика викрав сумку з грошима і прикрасами.

Водночас, хлопчик запам'ятав прикмети автомобіля, на якому втік злочинець і повідомив їх батькам, а ті передали поліцейським. Для затримання зловмисника копи ввели оперативний план «Перехоплення» і незабаром знайшли авто й затримали підозрюваного, який виявився іноземцем.

Чоловік зізнався у скоєнні грабежу і показав місце, де була захована сумка потерпілої. Однак ні грошей, ні прикрас у затриманого не виявилося.

Було відкрито кримінальне провадження за статтею «пограбування». Підозрюваний затриманий, а поліцейські вживають заходів щодо затримання його подільників.

Читайте також:

В Києві побили і пограбували журналістів-розслідувачів зі «Стоп корупції» (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, одеса, пограбування, кримінал
В тему