28 Лютого 2019
Новини

Руслану обурила відмова Maruv і НТКУ від участі України в Євробаченні

Руслану обурила відмова Maruv і НТКУ від участі України в Євробаченні

Переможниця «Євробачення» болісно сприйняла факт, що цьогоріч Україна втратила шанс потрапити на міжнародне пісенне змагання.

Колишня переможниця «Євробачення», відома українська співачка Руслана Лижичко розкритикувала рішення Громадського мовника України відмовитися від участі в «Євробаченні-2019». Про це вона написала в соцмережі, назвавши новину «болісною», передають «Факти».

Руслана нагадала, що в 2004 році, коли вона поїхала на конкурс, Україна теж виявилася на грані відмови від участі, оскільки двоє з трьох претендентів відмовилися від пропозиції Національної телекомпанії взяти участь у «Євробаченні».

На думку співачки, якщо артист може знайти пояснення для відмови від участі в заході такого рівня, то для організатора таких аргументів просто немає, крім відвертого форс-мажору.

«Я впевнена, що якщо Україна, а точніше, ті, хто відповідальний за це рішення, захочуть знайти вирішення, воно буде знайдене», – пише Руслана, пропонуючи в екстреному порядку розробити «антикризову» процедуру ще одного відбору.

«Знайти ресурси, час, інші можливості для повторного відбору чи випрацювати альтернативну процедуру, але представити Україну достойно на конкурсі– для мене це питання навіть не конкурсу, а обличчя країни», – підсумувала Лижичко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, євробачення
В тему