28 Лютого 2019
Новини

Мільйон за квіткове місто: у Луцьку шукають постачальника розсади

Мільйон за квіткове місто: у Луцьку шукають постачальника розсади

Постачальника 131 тисячі одиниць розсадницької продукції визначать у результаті відкритих торгів.

Замовником виступає КП «Парки та сквери міста Луцька», - пишуть «Волинські новини».

Очікувана вартість – 1,048 мільйона гривень. Тендерні пропозиції приймають до 13 березня. Термін поставки товарів – до кінця серпня.

Відповідно до технічної специфікації, йдеться про придбання 31 тисячі одиниць розсади однорічних квіткових культур в горщиках (тагетіс великоквітковий, агератум блакитний, бегонія завждиквітуча, петунія великоквіткова, сальвія червона, лобулярія (алісум), колеус Блюме, бальзамін NG, бальзамін валеріана, сурфінія, пеларгонія плющелистна); 65 тисяч одиниць розсади однорічних квіткових культур в касетах (тагетіс дрібноквітковий, тагетіс великоквітковий, агератум блакитний, цинерарія приморська, бегонія завждиквітуча, сальвія червона, хлорофітум, жоржина літня); 35 тисяч одиниць розсади дворічних квіткових культур (віола).

Розсада квітів повинна бути здоровою, свіжою, чистою, рівномірно облистяною, без зрізаних та зламаних стебел і пагонів, не переплетеною між собою, з добре розвиненою кореневою системою. Форма рослин, забарвлення пагонів, листочків та квітів – характерні для виду і сорту. На рослинах не допускається наявність шкідників, ознак хвороб, механічних пошкоджень та сонячних опіків.

Кількість рослин з розпущеними квітами повинна бути відповідно до специфікації. Субстрат, в якому вирощена та зростає квіткова культура – високоякісний торф з додаванням добрив пролонгуючої дії, розрихлювача( типу перліт). Грунтовий ком повинен бути вологим, добре оплетений молодим корінням білого кольору та не розсипатися після виймання рослини.

Нагадаємо, торги вже оголошували на початку лютого, але вони не відбулися з причини подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, квіти, торги, луцьк
В тему

Останні матеріали