28 Лютого 2019
Новини

Проект «Я особлива»: у Луцьку організують «дні релаксу» для мам особливих діток

Проект «Я особлива»: у Луцьку організують «дні релаксу» для мам особливих діток

Благодійний проект «Я особлива» – ідея, яку виношувала волонтерка Людмила Омокох давно і цього року нарешті втілила в життя. Проект створено для мам, які виховують дитину з інвалідністю, у м. Луцьку та у Волинській області з метою підтримки сімей, які виховують дитину з особливими потребами, підвищення соціального інтересу до соціально незахищених верств населення, залучення якомога більшої кількості меценатів та благодійників, таким чином спонукаючи суспільство бути більш відкритим та толерантним до чужих проблем.

Проект отримав великий резонанс у Луцьку та підтримку меценатів та небайдужих громадян міста і не тільки.

Він триватиме 3 дні, з 1 по 3 березня 2019 року, протягом яких 12 мамам-переможницям організують дозвілля та дні релаксу, зокрема і зі своїми дітками. В цілому в проекті взяло участь 120 мам із м. Луцька та Волинської обл., між якими будуть розіграні цінні подарунки від благодійників у мережі Facebook.

В основний день – 2 березня – 12 мамам-переможницям підберуть чудові образи з допомогою професійних візажистів та перукарів міста і проведуть вишукані фотосесії.

На завершення буде проведена фінальна вечірка у DJ Ring Cafe 2 березня о 16:00, де відбудеться обмін враженнями та будуть вручені подарунки переможницям від меценатів та небайдужих громадян міста.

Організатор свята: Волонтерка Людмила Омокох. Свято відбудеться за сприяння:

компанії «Тигрес»; мережі магазинів «Ваш ювелір»; магазину нижньої білизни «Мілавіца»; розважального центру «Промінь»; DJ Ring Cafe; льодової арени «Снігова королева»; «Кулька Булька Студія щастя»; Emilia Boutique; Tort Time;

Adrenalin City та понад 20 візажистів, перукарів та фотографів м. Луцька.

Контактні особи:

волонтерка Людмила Омокох – 0662923577, 0935453845;

Іванна Соха– 0952051851 (День краси та відпочинку для Особливої мами в рамках проекту «Я особлива»). 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, діти
В тему

Останні матеріали