27 Лютого 2019
Новини

На Житомирщині вихователька карає дітей щипками  (фото)

На Житомирщині вихователька карає дітей щипками  (фото)

У Бердичеві стався обурливий інцидент з малюком у дитсадку.

У вівторок, 26 лютого, в одному з дитячих садків Бердичева Житомирської області вихователька покарала чотирирічного хлопчика, роздряпавши йому руку, повідомляє місцеве видання berdichev.biz.

Зазначається, що жінка сильно ущипнула дитину за внутрішню поверхню долоні, залишивши на ній глибокі подряпини від нігтів.

«Після цього вихователька навіть не потрудилася відвести дитину до медсестри, щоб як слід обробити ранку і не допустити зараження. Про те, що трапилося, матері повідомила дитина, це підтвердили і колеги виховательки, які працювали разом з нею на зміні в той день», – ідеться в матеріалі.

Травму у сина виявила мама, яка ввечері прийшла забрати дитину із садочка. Вона також має намір писати відповідну заяву в поліцію і скаргу в управління освіти і науки міста Бердичева.

«Жінка обґрунтовано вважає, що людина, здатна завдати шкоди дитині, не повинна працювати з дітьми. Тим більше, що, за словами матері, конфлікти із цією вихователькою вже були, правда, вона і подумати не могла, що у працівниці дитсадка вистачить совісті свідомо завдавати дітям біль», – підсумували у виданні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему

Останні матеріали