27 Лютого 2019
Новини

Що робити, щоб березень був успішним, — поради астропсихолога

Що робити, щоб березень був успішним, — поради астропсихолога

У березні варто не поспішати з висновками, обдумувати вчинки та слова. Також не варто поспішати витрачати великі суми грошей.

На які моменти варто звернути особливу увагу розповідає астропсихолог Валентина Виттрок, пише ТСН.  —

2 березня. Протистояння Венери у Водолії і Марса у Тельці загрожує протиріччями у спілкуванні, особливо це стосується особистих стосунків. Щоб не посваритися з близькою людиною, не ставайте в позу і за можливістю йдіть на поступки.

5 березня. У цей день – до 28 березня – починається зворотний рух Меркурія – планети, що відповідає за зв'язки, посередництво і спілкування на всіх рівнях. Таке становище не сприятиме порозумінню з оточенням, його слова ми будемо розуміти по-своєму, часто вкладаючи в них свій власний сенс, і вони почнуть платити нам тим самим. Щоб уникнути непорозумінь, не соромтеся перепитувати, що саме мав на увазі ваш співрозмовник, і ретельно формулюйте те, що хочете сказати самі.

6 березня. Оскільки молодий місяць у знаку Риб позбавить нас можливості реально сприймати дійсність, у цей день не варто будувати плани і робити серйозні кроки. Рекомендується відмовитися від приймання алкоголю, ліків і операцій під наркозом.

7 березня. Уран переходить зі знаку Овна в знак Тельця, де пробуде сім років, і це говорить про те, що рівень агресії в суспільстві, який спостерігається останніми роками, поступово знижуватиметься, а значить, всі ми станемо трохи добрішими.

8-9 березня. Місяць, що йде знаком Овна, може принести підвищену емоційність і ймовірність фінансових помилок: перш ніж щось сказати або зробити, особливо витратити, – сім разів відміряйте і тільки потім "ріжте".

10-12 березня. Час, коли зростальний Місяць зустрічається з Марсом і Ураном у знаку Тельця, добре підходить для початку довгих процесів – наприклад, закладки першого каменя у фундамент вашого будинку або написання першої сторінки нового роману. Правда, швидкого результату чекати не варто – не забувайте про Меркурій, який буде в ретроградній стадії до 28 березня. Це також дні підвищеного травматизму, коли варто дотримуватися обережності за кермом і під час занять екстремальними видами спорту.

13-14 березня. Розташування зірок на небі – зокрема, взаємодії Марса в знаку Тельця і Сатурна зі знаком Козерога – сприятиме підвищеній активності, особливо це стосується бізнесменів і політиків.

21 березня. Початок нового року за зороастрійським календарем, який відбудеться під знаком Лані. Вона любить визначеність, тому всім нам доводиться вибирати між правдою і брехнею, добром і злом, честю і безчестям, агресією і добродушністю. Перш ніж визначитися з тим, що вам ближче, подумайте про те, що ваш "голос" може переважити цілу планету в той або інший бік. Особливо чесними з самими собою потрібно бути журналістам і пропагандистам.

23-25 березня. Під час руху Місяця знаком Скорпіона не рекомендується робити великі покупки і складати довгострокові плани.

27 березня. День, коли Юпітер "в гостях" у родинному йому знаку Стрільця, вдалий як для нього, так й інших сонячних знаків – Овна та Лева.

28-29 березня. З'єднання Місяця з Сатурном і Плутоном в знаку Козерога несе поганий настрій аж до депресії. Втім, є і привід для оптимізму – вихід Меркурія з ретроградної стадії поверне взаєморозуміння у стосунки.

30-31 березня. Місяць у знаку Водолія обіцяє не тільки зміну погоди – зазвичай, потепління – але і бажання пожартувати над собою та іншими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, гороскоп, поради, успіх
В тему