27 Лютого 2019
Новини

ПриватБанк закриває популярну послугу

ПриватБанк закриває популярну послугу

ПриватБанк анонсував закриття популярної послуги iPay, яка дозволяла малому і середньому бізнесу приймати безконтактні платежі за банківськими картками за допомогою смартфонів.

Про це банк повідомив своїм клієнтам в розсилці.

Як повідомили представники банку, послуга iPay виявилася дуже мало затребувана, тому банк вирішив зупинити її роботу з 28 червня 2019 року. Ця послуга була запущена в липні 2013 року і дозволяла перетворити смартфон в POS-термінал.

Однак замість закритої послуги з'явиться інша – альтернативний сервіс під назвою miniPOS.

Як повідомляється на сайті Привабанк, MiniPOS – це міні-термінали, які також будуть функціонувати у зв'язці зі смартфонами і планшетами. Оплати через ці міні-термінали будуть захищені PIN-кодом. Працювати сервіс буде по Bluetooth і можна буде використовувати всі види карт: магнітні, чіпована і безконтактні.

«Кубики» для читання магнітних карт були революційним рішенням 9 років тому. Сьогодні ми оновлюємо цей сервіс. miniPOS працюють з будь-якими пристроями по Bluetooth і приймають як магнітні карти, так і чіпові та безконтакт», - розповів прес-серетар ПриватБанку Олег Серга.

Також «ПриватБанк» та глобальний онлайн-сервіс TransferGo запустили безкоштовні грошові перекази в Україну з 35 країн світу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему