26 Лютого 2019
Новини

Повідомили, яким буде перший день весни

Повідомили, яким буде перший день весни

Синоптики дали прогноз погоди на перший день весни. 

Про це УНН повідомили у прес-службі Укргідрометцентру.

«Західні області - хмарно з проясненнями. Місцями невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1..4, вдень 2..7.

У Карпатах невеликий дощ та мокрий сніг, температура повітря вночі 0..-5, вдень -3..2. Північні області - хмарно з проясненнями. Невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2..3, вдень 1..6.

Центральні області - хмарно з проясненнями. Невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1..4, вдень 2..7.

Східні області - хмарно з проясненнями. Невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3..2, вдень 0..5.

Південні області та АР Крим - хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий дощ та мокрий сніг, вдень невеликий дощ. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1..4, вдень 4..9.

Київ – хмарно з проясненнями. Невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0..2°, вдень 3..5°», - повідомили УНН. 

У прес-службі додали, що 2 березня у Києві та області без опадів; температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

«2 березня у східній частині невеликий мокрий сніг, на решті території без опадів; температура вночі 1-7° морозу, у східних областях до 11° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті та півдні Одещини 1-6° тепла», - додали синоптики. 

Синоптики дали прогноз на останній день зими: 28 лютого у східній частині мокрий сніг, 1 березня у західних областях переважно дощ, на решті території без істотних опадів . Температура вночі від 1° тепла до 5° морозу, на півночі Лівобережжя 28 лютого 6-12° морозу; вдень в Україні 2-8° тепла, у східній частині близько 0°, на заході 28 лютого 5-11° тепла.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему