22 Лютого 2019
Новини

В Одеській області п’яний хлопець викрав маршрутку

В Одеській області п’яний хлопець викрав маршрутку

Молодик пробрався на територію автопарку і викрав маршрутку. Але далеко заїхати у нього не вийшло: через півтора кілометра він врізався в електроопору і перекинувся.

У Саврані Одеської області п’яний парубок, «просадивши» всі гроші в розважальному закладі, пробрався на територію автопарку, завів перший-ліпший мікроавтобус і поїхав у напрямку Кіровоградської області, повідомляє прес-служба обласної поліції.

За їхніми словами, під дією горілки викрадач далеко не заїхав: на першому ж крутому повороті за 1,5 км від місця скоєння злочину він не впорався з керуванням, врізався в залізобетонну електроопору і перекинувся.

Місцеві поліцейські, які патрулювали територію обслуговування, побачили зловмисника, коли той виліз із розбитої маршрутки і почав тікати. Його наздогнали і доставили в Савранське відділення поліції. З’ясувалося, що зловмисник – 20-річний житель Кіровоградської області, який відбуває умовний термін покарання за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень.

Правопорушника повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне хлопцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали