22 Лютого 2019
Новини

У Львові «замінували» головний залізничний вокзал

У Львові «замінували» головний залізничний вокзал

Сьогодні, 22 лютого, близько 11.00 на оперативну лінію 102 зателефонував анонім, який повідомив, що залізничний вокзал Львова хочуть підірвати.

Поліцейські перевіряють повідомлення про замінування на головному залізничному вокзалі Львова, - повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Працюють експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група та працівники інших служби. На місце події скеровано експертів-вибухотехніків, кінолога, слідчо-оперативну групу та працівників інших служб.

Також поліцейські встановлюють особу аноніма, який зателефонував у поліцію. 

Нагадаємо, що вчора невідомий повідомив про замінування Верховного Суду України. Через загрозу вибуху приміщення суду були закриті. Як повідомили поліцейські, повідомлення було розіграшем.

Протягом 2018 року в Україні до поліції надійшло 2420 неправдивих повідомлень про замінування. Найбільша кількість фальшивих повідомлень була у Харківській області – 1708, Львівській -139, Одеській – 85 та у м. Київ – 190.

А з початку 2019 року надійшло 43 неправдивих повідомлень про замінування. Найбільша кількість фальшивих повідомлень була в місті Києві - 13, у Львівській області -6 та в Одеській – 9.

Такі правопорушення передбачають позбавлення волі від двох до шести років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів
В тему

Останні матеріали