22 Лютого 2019
Новини

Тримав за волосся: на Житомирщині вчитель ударив другокласника в скроню

Тримав за волосся: на Житомирщині вчитель ударив другокласника в скроню

Стався інцидент у одній зі шкіл райцентру Малин на Житомирщині. 61-річний вчитель іноземної мови під час уроку схопив за волосся та вдарив у скроню другокласника, який хотів підняти ручку, що закотилася під парту.

Про це  напередодні, 21 лютого, повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Під процесуальним керівництвом Коростишівської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом спричинення побоїв школяру учителем однієї із загальноосвітніх шкіл міста Малина. Наразі місцевою прокуратурою у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 126 (умисне завдання удару, побоїв, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень) КК України затверджено обвинувальний акт та скеровано до суду для розгляду по суті. Санкція зазначеної статті передбачає покарання – штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до 1 року», – йдеться у повідомленні прокуратури.

У ході досудового розслідування, яке проводив місцевий відділ поліції, установлено, що вчитель іноземної мови під час проведення уроку у другому класі, у присутності інших дітей, побив учня.

«Причиною, яка так розлютила 61-річного «педагога», стала поведінка учня: хлопчик нагнувся підняти свою ручку, яка впала і закотилася під парту. Довго не роздумуючи, учитель схопив дитину за волосся та вдарив у висок», – розповіли в прокуратурі.

Справу розглядатиме Малинський районний суд. Коростишівська місцева прокуратура здійснюватиме підтримання публічного обвинувачення.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему

Останні матеріали