21 Лютого 2019
Новини

На Вінниччині вчителька впала в кому і померла після конфлікту з батьками учениці (фото)

На Вінниччині вчителька впала в кому і померла після конфлікту з батьками учениці (фото)

Під Вінницею (село Гнатків, Томашпільський район) учитель молодших класів впала в кому і померла. Родичі називають причину НП – конфлікт з одним із батьків. Рідні померлої вчительки вимагають справедливого покарання її кривдникам, які довели бідолашну жінку до інсульту. 

Про це повідомляє «Апостроф», посилаючись на вінницький 33 канал.

Як передає видання, інцидент стався три місяці тому, після чого вчитель, Світлана Олійник, 17 днів перебувала без притомності, а потім померла. При цьому лікарі стверджують, що причиною тому став гіпертонічний криз. Саме це зазначено в офіційній довідці про стан здоров’я.

«23 листопада під час уроку фізкультури Світлана залишилася сама з двома класами, тому що інша вчителька – Наталія Лісовенко – пішла у своїх справах. Діти гралися з м’ячем і випадково влучили ним у вухо п’ятикласниці Поліні. Дівчинка попросила полити його холодною водою. Але Світлана радила дочекатися їхньої вчительки: боялася покинути інших учнів. На це дитина обізвала педагога «слабою на голову», – пише видання.

Після цього дівчинка пішла і поскаржилася про те, що трапилося, своїй тітці, яка працювала психологом. Але і на цьому інцидент не вичерпався. Незабаром у школу навідався і батько дівчинки, який став вимагати звільнити вчительку. Розгорівся серйозний конфлікт. Чоловік кілька разів замахувався, маючи намір ударити жінку, але директор не дозволила йому це зробити. Вчительці стало зле в той момент, коли вона сіла за стіл писати пояснювальну записку.

20 грудня вчителька померла, так і не прийшовши до тями.

(на основному фото – портрет померої вчительки та її літня мама Надія, «33 канал».)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, Фото
В тему