20 Лютого 2019
Новини

Не купив сміттєвий бак - плати штраф: муніципали Луцька контролюють приватних домовласників

Не купив сміттєвий бак - плати штраф: муніципали Луцька контролюють приватних домовласників

З 16 лютого «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти Луцької міської ради проводить масштабну роз’яснювальну робота з мешканцями приватних домоволодінь району вулиці Володимирської.

Департаментом розроблено макет інформаційних листівок із затвердженим чітким графіком вивозу сміття з індивідуальних контейнерів приватних домоволодінь, де вказано дні, години та вулиці, – інформують муніципали у Facebook. 

Мунвартівці повідомляють мешканцям вказаної вулиці та прилеглих до неї вуличок щодо необхідності встановлення індивідуальних контейнерів у приватному секторі та укладення договорів на їх обслуговування. 

Громадян, які до 1 березня проігнорують вимоги закону та ухиляться від виконання покладених на них обов’язків, інспектори притягатимуть до адміністративної відповідальності за ст. 152 КУпАП, що тягне за собою штраф у розмірі від 340 до 1360 гривень.

Також вже є затверджений графік вивозу сміття на вулицях Кленова, Соснова, Вільхова, Ватутіна, Берестечківська, Ясенова, Ольхова, Дубова, Липова, Яблунева, Пархоменка, Холодноярська, Котовського, Степана Кривенького, Нахімова, Берестова, Несторова, Матросова. Щовівторка та щосуботи з 11:00 до 15:00 год. 

На вулицях Грабова, Вербова, Революційна, Тургєнєва, Старосільська, Горіхова, Березова, Волинська, Степова, Тарасова, – щосереди та щосуботи з 10:00 до 16:00 год. 

Читайте також:

У Луцьку подорожчав вивіз сміття.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство
В тему