20 Лютого 2019
Новини

У школах та на підприємствах Миколаєва проводять обшук

У школах та на підприємствах Миколаєва проводять обшук
Правоохоронці проводять масові обшуки в навчальних закладах, на комбінаті громадського харчування, а також в офісах фірм-постачальників харчових продуктів у Миколаєві через неналежну опрганізацію харчування дітей.
 
Про це повідомила прес-служба поліції області.

Як повідомили у поліції, службових осіб кількох підприємств підозрюють у постачанні школам неякісних продуктів з метою заволодіння 7 мільйонів гривень із міськбюджету.

«У слідства є підстави вважати, що службові особи кількох підприємств... постачають на адреси навчальних закладів міста Миколаєва продукцію невідповідної якості, вартість якої значно нижче заявленої в актах виконаних робіт за умовами договорів», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обшуки проводять у межах розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 191 КК України за фактом привласнення та розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем посадовцями Миколаївської міськради.

Нагадаємо, 18 лютого поліція провела обшуки у департаменті енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему