18 Лютого 2019
Новини

На Волині за два дні – вісім пожеж

На Волині за два дні – вісім пожеж

За два дні – 16 та 17 лютого – рятувальники на Волині ліквідували 7 пожеж у житловому секторі та одну пожежу, що трапилася через підпал сухої трави невстановленими особами.

Зокрема, 16 лютого о 05:35 трапилася пожежа у дерев’яному житловому будинку у селі Загорівка Маневицького району. Пожежу ліквідували о 06:34 співробітники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Маневичі та працівники місцевої пожежної команди селища Колки. За попередніми даними, пожежа трапилася через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі. Про це повідомляють в

О 20:20 того ж дня до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в місті Луцьку на вулиці Нахімова. На місце події прибули співробітники 2 та 25 Державних пожежно-рятувальних частин обласного центру, які о 20:40 погасили загорання. Ймовірно, пожежа трапилася через коротке замикання електромережі.

17 лютого о 03:20 у селищі Головне Любомського району виникла пожежа в літній кухні з тирсоблоків. Погасили загорання вогнеборці 10 Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля та працівники місцевої пожежної команди селища Головно. Ймовірна причина пожежі – підпал власником будівлі.

Того ж дня о 14:02 селі Литовеж Іваничівського району виникло загорання сухої трави на площі 3 га. Загасили вогонь працівники 5 та 18 Державних пожежно-рятувальних частин міста Нововолинська та селища Іваничі. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Читайте також:

На Чернігівщині згоріло троє дітей

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП
В тему