18 Лютого 2019
Новини

У супермаркеті бійцівського пса нацькували на відвідувача

У супермаркеті бійцівського пса нацькували на відвідувача

У Києві в ніч на 16 лютого нетверезий чоловік зайшов до супермаркету з бійцівським псом без намордника і нацькував його на відвідувача магазину, який зробив йому зауваження.

Про це повідомив 16 лютого в Facebook співробітник Національної патрульної поліції України Євген Зборовський.

«П'яний чоловік вирішив, що зайти в супермаркет з бійцівським псом без намордника і повідка - хороша ідея, а коли йому зробили зауваження - поліз в бійку, в ході якої вибили скляні двері, а на додачу віддав своєму собаці команду «фас», і пес атакував опонента, розірвав вухо (шість швів) і руку (вісім швів). Через кілька хвилин на місце прибули екіпаж патрульної поліції і «швидка», потерпілого госпіталізували», - написав Зборівський.

За його словами, власник стаффордширського тер'єра спробував залишити собаку і втекти з місця події, але «коли зрозумів, що патрульні йому не дадуть цього зробити, почав кричати і лізти в бійку».

«Патрульні вмовляли його надіти нашийник на собаку і прив'язати її, навіть самі намагалися це зробити на свій страх і ризик, але власник тільки кричав і нагнітав обстановку, в якийсь момент стафф подумав, що господареві загрожує небезпека, і різко накинувся на патрульного, вдарив в груди і повалив, але, на щастя, не вчепився, патрульному вдалося скинути пса з себе і відкотитися, тварина ще раз впала, але на цей раз поліцейський використовував табельну зброю і зробив два постіли для знешкодження, собака впав ... Чудова сильна істота, яка захищала свого господаря як вміла і не могла зрозуміти, що він - п'яний бовдур», - розповів патрульний.

Він додав, що патрульні доставили пса в найближчу ветеринарну клініку, але через 15 хвилин собака помер на операційному столі. Слідчо-оперативна група опитала свідків, вилучила відео з камер спостереження, власника стаффа затримали і доставили в ізолятор. 

Читайте також:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП
В тему