18 Лютого 2019
Новини

«Набити барабан»: Якубович показав, що стає з наїдками, які несуть на «Поле чудес» учасники

«Набити барабан»: Якубович показав, що стає з наїдками, які несуть на «Поле чудес» учасники

Гра, яку задумували як інтелектуальну, перетворилася в свято обжерливості.

Популярне в 90-х телешоу «Поле чудес» досі виходить на російському телебаченні. Але тепер гра, яку задумували як інтелектуальну, перетворилася в свято обжерливості. Творці шоу відкрито продемонстрували, куди дівається їжа, принесена учасниками програми – її розбирає масовка, пишуть «Факти».

В ефірі «Поля чудес» крупним планом показали, як барабан стає фуршетним столом, люди товпляться в черзі, штовхають одне одного, хапають брудними руками закуски із підносів і розпихають трофеї по лотках і пакетиках.

У соцмережах звернули увагу, що учасники «битви за їжу» не виглядають ні бідними, ні голодними. Найімовірніше, йдеться про відсутність виховання і культури споживання їжі, а також про нестримну тягу до халяви.

Коментатори вважають, що глядачі «Поля чудес» поводяться точно так само, як і натовп на масових гуляннях, який у тисняві розбирає дармові млинці з лопати.

Раніше ведучий телешоу Леонід Якубович розповідав, що їжа, принесена на шоу, в результаті дістається статистам, які заповнюють зал під час зйомок. Але тоді творці програми ще не додумалися спеціально виділяти ефірний час, показуючи, як глядачі штурмують фуршетний стіл.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Курйози
В тему